Menu Close

Буквар за цвеќе

126 ден

Букварот за цвеќе се состои во голем дел од повеќе и помалку познати едногодишни и двегодишни цвеќиња, коишто цветаат во градините и на балконите. Секое цвеќе е претставено со фотографија и со еден прилог за потеклото, вообичаените сорти што се наоѓаат во продажба, големината и формата, можноста за комбинации, местото на успевање, одгледувањето, негата и можностите за понатамошно одгледување.

Категорија: Прирачници
Едиција: Буквари
Димензии: 100/200 mm-111 страници, брош повез

Category:

Букварот за цвеќе се состои во голем дел од повеќе и помалку познати едногодишни и двегодишни цвеќиња, коишто цветаат во градините и на балконите. Секое цвеќе е претставено со фотографија и со еден прилог за потеклото, вообичаените сорти што се наоѓаат во продажба, големината и формата, можноста за комбинации, местото на успевање, одгледувањето, негата и можностите за понатамошно одгледување.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Буквар за цвеќе”

    Your email address will not be published.