Menu Close

Буквар за овошје и за зеленчук

126 ден

Овој прирачен буквар може да му послужи на секој обичен човек преку слики и текст да дознае многу повеќе за различните видови овошје и зеленчук. Покрај информациите за потеклото, имињата и особеностите на секоја сорта ви се дадени значајни совети за купување, за складирање како и за приготвување и преработка на сите плодови.

Категорија: Прирачници
Едиција: Буквари
Димензии: 100/200 mm-111 страници, брош повез

Category:

Овој прирачен буквар може да му послужи на секој обичен човек преку слики и текст да дознае многу повеќе за различните видови овошје и зеленчук. Покрај информациите за потеклото, имињата и особеностите на секоја сорта ви се дадени значајни совети за купување, за складирање како и за приготвување и преработка на сите плодови.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Буквар за овошје и за зеленчук”

    Your email address will not be published.