Menu Close

Буквар за билки и за зачини

126 ден

Овој прирачник ги содржи најважните билки и зачини што се достапни кај нас. Комплетено ве информира и ви дава преглед на нивното потекло, за нивните карактеристики и ви нуди идеи за наменско употребување. Од ова ќе знаете кои зачини и билки со кои јадења одговараат, како и каде најдобро успеваат и какви се нивните дејства врз вашата физичка душевна состојба.

Категорија: Прирачници
Едиција: Буквари
Димензии: 100/200 mm-111 страници, брош повез

Category:

Овој прирачник ги содржи најважните билки и зачини што се достапни кај нас. Комплетено ве информира и ви дава преглед на нивното потекло, за нивните карактеристики и ви нуди идеи за наменско употребување. Од ова ќе знаете кои зачини и билки со кои јадења одговараат, како и каде најдобро успеваат и какви се нивните дејства врз вашата физичка душевна состојба.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Буквар за билки и за зачини”

    Your email address will not be published.