Menu Close

Бруно

199 ден

Нешто ново за најмладите уметници! Три прекрасни книги со по над седумдесет цртежи каде што дечињата се запознаваат и дружат со Бабунко, Бруно и Пиперко преку доцртување, боење и лепење лепенки.

Категорија: Боенки
Едиција: 3 во 1
Димензии: 220/280 mm-74 стр.

Category:

Нешто ново за најмладите уметници! Три прекрасни книги со по над седумдесет цртежи каде што дечињата се запознаваат и дружат со Бабунко, Бруно и Пиперко преку доцртување, боење и лепење лепенки.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Бруно”

    Your email address will not be published.