Menu Close

Боенка-приказна

85 ден

Пепелашка, Румпелстилцхин и седумте јариња… Во оваа книга децата ќе пронајдат многу убави и интересни мотиви за боење од познатите приказни. Се разбира, тука се и Кони и незините другарчиња… Како нешто посебно, оваа книга ви нуди сами да направите круна

Category:

Пепелашка, Румпелстилцхин и седумте јариња… Во оваа книга децата ќе пронајдат многу убави и интересни мотиви за боење од познатите приказни. Се разбира, тука се и Кони и незините другарчиња… Како нешто посебно, оваа книга ви нуди сами да направите круна

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Боенка-приказна”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *