Menu Close

Бени и неговиот багер

85 ден

Кратки приказни изработени од цврст картон во најнеобични форми како камион, багер и цистерна. Каи и неговиот камион, Бени и неговиот багер и Том и неговата цистерна се насловите од оваа серија.

Категорија: Сликовници
Едиција: Транспорт серија
Димензии: 116/155 mm-10 страни, картон

Category:

Кратки приказни изработени од цврст картон во најнеобични форми како камион, багер и цистерна. Каи и неговиот камион, Бени и неговиот багер и Том и неговата цистерна се насловите од оваа серија.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Бени и неговиот багер”

    Your email address will not be published.