Menu Close

Атлас на светските религии

299 ден

Прекрасно илустриран прегледна религиите од целиот свет. Оваа книга става акцент врз религиозните обичаи, основните верувања, историјата, клучните личности и пророци. Опфаќа теми од месопотамската и египетската религија, кинеската и јапонската религија, па се до религиите и верувањата на Северна и Јужна Америка.

Категорија: Енциклопедии
Едиција: /
Димензии: 245/335 mm – 64 стр.,тврд повез

Категорија:

Прекрасно илустриран прегледна религиите од целиот свет. Оваа книга става акцент врз религиозните обичаи, основните верувања, историјата, клучните личности и пророци. Опфаќа теми од месопотамската и египетската религија, кинеската и јапонската религија, па се до религиите и верувањата на Северна и Јужна Америка.

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “Атлас на светските религии”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

    Translate »