Menu Close

Атлас на светските култури

299 ден

Есенцијален нов извор на информации за народите и културите на светот. Ги опфаќа сите региони на Земјината топка во 22 двојни страници во боја. Содржи повеќе од 400 илустрации на народи и места и прикажува повеќе од 20 карти со број на населението и со главни градови. Нов вид атлас што се состои од повеќе секции.

Категорија: Енциклопедии
Едиција: /
Димензии: 245/335 mm – 64 стр., тврд повез

Category:

Есенцијален нов извор на информации за народите и културите на светот. Ги опфаќа сите региони на Земјината топка во 22 двојни страници во боја. Содржи повеќе од 400 илустрации на народи и места и прикажува повеќе од 20 карти со број на населението и со главни градови. Нов вид атлас што се состои од повеќе секции.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Атлас на светските култури”

    Your email address will not be published.