Menu Close

Англиско-Македонски и Македонско-Англиски речник

473 ден

Овој стандарден речник содржи повеќе од 100.000 зборови, изрази и фрази, а како посебен прилог во речникот е даден краток преглед на англиската граматика кој овозможува да се добијат основни информации за граматичките правила во англискиот јазик. Визуелниот дел на крајот од речникот претставува корисен додаток за надградба на знаењето.

Категорија: Речници
Едиција: /
Димензии: 120/170 mm – 760 стр; тврд повез

Category:

Овој стандарден речник содржи повеќе од 100.000 зборови, изрази и фрази, а како посебен прилог во речникот е даден краток преглед на англиската граматика кој овозможува да се добијат основни информации за граматичките правила во англискиот јазик. Визуелниот дел на крајот од речникот претставува корисен додаток за надградба на знаењето.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Англиско-Македонски и Македонско-Англиски речник”

    Your email address will not be published.