Menu Close

Објави книга или екнига за продавање во неколку лесни чекори

Можеш да подготвиш книга, албум, брошура за печатење, да продаваш  користени или нови книги.

1. Внеси го твојот наслов и името на авторот.
2. Одбери во која категорија спаѓа книгата.
3. Пиши опис и краток опис.
4. Одбери на кој јазик е напишана книгата
5. Одбери големина и хартија.
6. Прикачи корица за твојата книга.
7. Постави цена
8. Објави

Објави книга или екнига

За огласување е потребна регистрација и најава.

Потребна ти е помош?

Tips for Formatting MS Word Documents

How to Choose Your Project Options

Publishing for Distribution

What Types of Files Can I Upload?

How to Create a Book Cover Using the New Abvedit Cover Wizard

Print Book Distribution Requirements

Што е ИСБН ?

Нормативи за креирање книга

Абведит-креирај книга-упатство1

ПРИМЕР

Образец

Предна корица

Задна корица


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *