Menu Close

Авторката на бестселерот „Слугинката“ Нита Проуз доаѓа во Србија

Нита Проуз, авторката чиј дебитантски роман „Слугинката“ веднаш по објавувањето стана бестселер на Њујорк Тајмс и Сандеј Тајмс, доаѓа во Белград на 10 ноември. Во…

Мемоарите на принцот Хари со наслов „Резервен“ , ќе бидат објавени во јануари

Резервен- Војводата Хари од Сасекс

Објавувајќи ја истовремено на 16 различни јазици, книгата е претставена како „полна со увид, откровение, самоиспитување и тешко стекната мудрост“ „Лично патување од траума до…