Menu Close
Резервен- Војводата Хари од Сасекс

Мемоарите на принцот Хари со наслов „Резервен“ , ќе бидат објавени во јануари

Објавувајќи ја истовремено на 16 различни јазици, книгата е претставена како „полна со увид, откровение, самоиспитување и тешко стекната мудрост“ „Лично патување од траума до…

Е-учебници за средно стручно образование

  Геолошко рударска и металуршка струка Графичка струка Градежно геодетска струка Економско – правна и трговска струка Електротехничка струка Здравствена струка Земјоделско- ветеринарна струка Машинска…

Хортикултура

Бибилиотеки за хортикултура, нов тренд на библиотеките

Хортикултурните библиотеки се нов тренд во библиотечното работење, нов концепт поддржан од интернационалната федерација на библиотеки IFLA/ИФЛА (International Federation of Library Association) и составен дел…