Menu Close

Со џип на Центарот за управување со кризи дониран од ЕУ, швepцувaл дpoгa во Холандија!

Вработен во Центарот за управување со кризи пред два месеци бил фатен додека швepцувaл дpoгa во Холандија, информираат извори од полицијата за Инфомакс, каде бил…

Унгарскиот премиер Виктор Орбан изјави дека луѓето имаат право да знаат „што намерил Брисел”

Тој наведе дека прашањето на миграцијата е „во игра на изборите за Европскиот парламент“ закажани за мај оваа година. Во интервју за унгарското државно радио,…