Menu Close

Јуниор авантури

Во време кога постојат многу детски игри и книги со различни содржини, тешко е да се направи разлика помеѓу книгите кои нудат квалитетна содржина, кои освен што нудат забавни вредности тие го поттикнуваат развојот на клучните когнитивни и моторни вештини на децата, и книгите со помалку квалитетна содржина.

Затоа Аргета Јуниор ви ја претставува дигиталната збирка на квалитетни и поучно-забавни книги за деца на различна возраст, кои се создадени во соработка со интердисциплинарен тим на детски писатели, илустратори и докажани развојни психолози.

3 возбудливи детски книги со интерактивни задачи, кои го помагаат развојот на вашето дете.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »