Menu Close

Објави книга или екнига за продавање во неколку лесни чекори

Можеш да продаваш  користени или нови книги.

1. Внеси го твојот наслов и името на авторот.
2. Одбери во која категорија спаѓа книгата.
3. Пиши опис и краток опис.
4. Одбери на кој јазик е напишана книгата
5. Одбери големина и хартија.
6. Прикачи корица за твојата книга.
7. Постави цена
8. Објави

 

Објави книга или екнига

 

Потребна ти е помош?

Tips for Formatting MS Word Documents

How to Choose Your Project Options

Publishing for Distribution

What Types of Files Can I Upload?

How to Create a Book Cover Using the New Abvedit Cover Wizard

Print Book Distribution Requirements

Што е ИСБН ?

Нормативи за креирање книга

Пример

Образец

Предна корица

Задна корица


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *