Menu Close

Песочниот часовник

518 ден 450 ден

Колку може местото да ти го смени животот? Разумната Нора секогаш ги прифаќала своите успеси како нешто природно, но животот одеднаш почнува да ѝ се урива.

Објавено од: Knigoizdavac
Автор на книгата: Трејси Рис
Датум на објавување: 01/06/2019
ISBN: 9786081006964
Број на издание: 1
Боја на текстот: Црно-бела
Боја на страниците: Бела
Големина на страниците: 5.25' x 8' (13.34 x 20.32 cm)
Боја на корицата: Мат

Потиштена од анксиозност и кошмари сфаќа дека ја привлекуваат долгите плажи на Тенби, мало место во кое била само еднаш. Заедно со една локална жителка зема под наем прекрасна вила и полека почнува да се навикнува на новиот живот. Но, Тенби си крие нова тајна, а Нора наскоро ќе открие дека тоа гратче на брегот на морето има моќ да ги исцели дури и најболните спомени. 1950 год. Од својата единаесетта година Клои доаѓа во Тенби секое лето. Престојува кај роднини и минува долги идилични денови на плажата. Секоја година ѝ е иста, се додека не запознае едно постаро момче кое за миг ќе ја освои. Но, во ноќта на првиот состанок Клои ќе дојде до сознание чии последици ќе ја прогонуваат засекогаш.

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “Песочниот часовник”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *