Menu Close

Неговите бели ракавици

518 ден 450 ден

Сеќавањето е лажливо… Страста е ѓаволска работа. Нема ниту да трепнеш, а таа ќе помине и ќе остане само јалово сеќавање.

Објавено од: Knigoizdavac
Автор на книгата: Јелена Бачиќ Алимпиќ
Датум на објавување: 01/06/2019
ISBN: 9786081007015
Број на издание: 1
Боја на текстот: Црно-бела
Боја на страниците: Бела
Големина на страниците: 6' x 9' (15.24 x 22.86 cm)
Боја на корицата: Сјајна

Сараево 1922 година. Сокриена во безбедноста на семејниот дом, Љубица Игњатовиќ, убава и паметна еврејска ќерка, сосема случајно се сретнува со Карел Драгутин – Харт, владин службеник кој ќе го помати нејзиниот ум. Заслепена од страст и љубов, нема да има сила за да се соочи со вистината. Меѓутоа, откако ќе го открие вистинското лице на човекот кој многу го сака, одлучува да ја преземе судбината во свои раце… Уште една потресна и возбудлива исповед на Ј.Б.А. за еден необичен живот.

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “Неговите бели ракавици”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *