Menu Close

Маската од Венеција

845 ден 600 ден

Драматична, исполнета со романса и неверојатни заговори.

Објавено од: Knigoizdavac
Автор на книгата: Розалинд Лејкер
Датум на објавување: 01/06/2019
ISBN: 9783908771918
Број на издание: 1
Боја на текстот: Црно-бела
Боја на страниците: Бела
Големина на страниците: 6' x 9' (15.24 x 22.86 cm)
Боја на корицата: Мат

Драматична, исполнета со романса и неверојатни заговори, приказна за интригите, измамата, болката, љубовта, копнежот и среќните краеви.

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “Маската од Венеција”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *