Menu Close

Закон за вработените во јавниот сектор

ден

Закон за вработените во јавниот сектор

Објавено од: Knigoizdavac
Е-Книга
Автор на книгата: Службен весник
Датум на објавување: 10/09/2019
ISBN: 9786982456120
Боја на текстот: Црно-бела
Боја на страниците: Бела
Големина на страниците: 6' x 9' (15.24 x 22.86 cm)
Боја на корицата: Мат

Закон за вработените во јавниот сектор

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “Закон за вработените во јавниот сектор”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *