Menu Close

ЕНТЕРИЕР И ЕКСТЕРИЕР

ден

Книгата е замислена како наставен материјал доволен да го покрие вкупното
градиво по предметот Ентериер и екстериер, наменет за студентите по архитектура и
дизајн, но и за сите кои се занимаваат со концептите на дизајнот

Објавено од: Knigoizdavac
Автор на книгата: Васка Сандева, Катерина Деспот
ISBN: 9787456140330
Боја на текстот: Црно-бела
Боја на страниците: Бела
Големина на страниците: 5' x 8' (12.7 x 20.32 cm)
Боја на корицата: Мат

Концепирана е на таков начин што ги дава насоките во ентериерниот и
екстериерниот дизајн, професијата дизајнер, процесот на дизајнирање, краток осврт
на дизајнерите во 21.
век и некој од позначајните стилови на нашето време,
планирањето на просторот, бојата во дизајнот, еко дизајнот и на крај кратка
презентација за најзастапените техники на презентација кои се користат во дизајнот.
Одредениот обем и структура треба да создадат јасна слика во воведот на
дизајнирање на ентериерно и екстериерно пространство.
Книгата со своите разбирливи теми, преку теоретски излагања, цртежи и
илустрации ќе го привлече вниманието на секој читател

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “ЕНТЕРИЕР И ЕКСТЕРИЕР”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *