Menu Close

Девојчето на гребенот

650 ден 550 ден

Ова е приказна во која љубовта се чувствува во секој збор и реченица…Толку емоции на секоја страница…

Објавено од: Knigoizdavac
Автор на книгата: Лусинда Рајли
Датум на објавување: 01/06/2019
ISBN: 9786081004014
Број на издание: 1
Боја на текстот: Црно-бела
Боја на страниците: Бела
Големина на страниците: 5' x 8' (12.7 x 20.32 cm)
Боја на корицата: Сјајна

Ретки се книгите во кои можеш да бидеш дел од ликовите, да учествуваш и ја обликуваш приказната со сопствена имагинација.Роман за сите времиња и сите генерации – едноставна и толку совршена!
Книга која ќе остане покрај тебе…засекогаш!
Маестрално патување низ минатото, човечноста и несебичната љубов. Ова е приказна која потврдува дека, само безусловната љубов може да ги надмине сите животни препреки.
Способност да го преживееш најтешкото, а да го подариш највредното
Го сакаш секој нејзин збор…се вљубуваш во секој нејзин лик…уживаш во секоја минута… читајќи ја!

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “Девојчето на гребенот”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *