Креирај, објави, сподели !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You can easily make a website using a smartphone and pc !

FREE DOWNLOAD     START

     

FREE WEBSITE BUILDER

Create awesome mobile-friendly websites!

No coding and free.

 

 

                                                                                                                                                                                                               

Креирај, публикувај, сам објави книга,е-книга или ФОТО МОДЕЛ ПОРТФОЛИО , издавање книга  Креирај & Објави сопствена книга, е-книга, на македонски јазик    

 

ОБЈАВИ ТВОЈА КНИГА ВО ШЕСТ ЛЕСНИ ЧЕКОРИ!                                               

 1. Напиши, уреди и форматирај твоја книга.                                                                                      
 2. Одбери величина, хартија и повез.                      
 3. Внеси го твојот наслов и името на авторот.                                                                                                                                                                                                                  
 4. Прикачи ja твојата датотека (фајл) со форматирана книга.
 5. Креирај сопствена корица  за книга.                    
 6. Објави.                                                                      

ПОТРЕБНА ТИ Е ПОМОШ?                    

 1. Tips for Formatting MS Word Documents
 2. How to Choose Your Project Options
 3. Publishing for Distribution
 4. What Types of Files Can I Upload?
 5. How to Create a Book Cover Using the New Abvedit Cover Wizard
 6. Print Book Distribution Requirements
 7. Што е ИСБН ?
САД Трг.15.2х22.9см.Црно & БелоПерфект Повез меко коричење $3.25US Letter21.6x27.9in Црно & БелоПерфект Повез меко коричење$4.40US Letter 21.6x27.9см Црно & БелоСпирала Повез меко коричење $4.60US Letter21.6x27.9см Црно & Белозахефтано Повез меко коричење $3.60Квадрат21.6x21.6см Сите бои Перфект повез меко коричење $9.05

Превземи модел (урнек).                      

 

 

Книги на македонски Сопственичките права ти се загарантирани а софтверската заштита секогаш ќе биде на највисоко ниво. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.                                                                                                

 

  средновековни словенски ракописи во македонија  средновековни словенски ракописи во македонија         аудио книги македонскиБесплатни аудио книги на македонски

                     

Претвори го твојот текст од ракопис во   Е-книга бесплатно или дозволи ни ние да го сториме тоа за тебе.

 

                                                                                                                                                                                                                                                       

             Регистрирај се, најави се                                  СТАРТ ОБЈАВИ НОВ НАСЛОВ СЕГА!

                                

Повез

 Спирала Календар                  Лепен или Фото албум Перфект меко коричен    

                                                           

 

 ФОТО МОДЕЛИ ПОРТФОЛИО  / Захефтан или Фото папка тврда корица  

 

 

Стандарден Хартиен Совршен повез во различни величини.  Фото Книги &  Календари ги ставаат сликите во центарот на вниманието 

 

 

 Врвен Хартиен Книжарски квалитет, различен повез и опции за величина Професионален тврд повез картонска наметка за затштита од прашина.

 

                                                                                                                                                                 


 


 


 


 


                                                                                                                                                                 

Димензии на продукт  

US Letter8.5 x 11 inUS Trade6 x 9 inComic Book6.63 x 10.25 inPocketbook4.25 x 6.88 inLandscape9 x 7 inSmall Square7.5 x 7.5 inRoyal6.14 x 9.21 inCrown Quarto7.44 x 9.68 inA48.26 x 11.69 inSquare8.5 x 8.5 inA55.83 x 8.26 inDigest5.5 x 8.5 in

 

 

US Letter21,6 x 27,9смLandscape22,9 x 17,8смCalendar27,9 x 21,6смPremium Calendar34,3 x 48,3см

Square21,6 x 21,6смLarge Landscape32x 27Голем квадрат 30x30см

 

 

Внатрешност печатење 

Црно&Бело на Крем Црно&Бело на БелоВо боја на Бело

 

 

 

Боја на Текстот на ‘Рбетот на Повезот 

ЗлатнаБелаЦрна

 

 

Боја на Тканина 

СинаЦрнаЦрвенаЗеленаСиваЖолто-Смеѓа

 

 

Кожна облога 

Сјајна Матна

 

 

                                                  Professional HardcoverCasewrap and dust jacket binding options                     

 

  Download Template Make this book

 Volume Discounts

 Spine Measurements

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                  Регистрирај се, најави се                              СТАРТ , ОБЈАВИ НОВ НАСЛОВ СЕГА!

 

 

                                                                                   Facebook           Twitter