Menu Close

Како со природни методи да се совлада несоницата

Несоница (инсомнија) е една од најчестите нарушувања на сонот која покажува раст од година во година. Се карактеризира со: отежнато заспивање неможност да се  задржи сонот потешкотија со повторно заспивање…

Распишан јавен повик за субвенции за граѓаните за набавка на велосипеди

Градот Скопје, со цел да ги стимулира жителите на Скопје да користат велосипеди, распиша јавен повик за надоместување на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на градот Скопје за…

Трогателно писмо кое 27-годишна девојка го напиша пред да умре од рак го обиколи светот

Мудри зборови од кои сите можеме да учиме… Писмото на млада девојка која ја изгуби битката со рак го обиколи светот. Текстот на Холи Бучер е исполнет со животни лекции.…