Menu Close
Список

Што научив благодарение на водење списоци за прочитаните книги

Јас не водам дневник, но затоа имам два списока за читање. Едниот е на апликацијата “Книги за читање” и содржи стотици наслови кои делумно се организирани по жанр. Вториот список…

Распишан јавен повик за субвенции за граѓаните за набавка на велосипеди

Градот Скопје, со цел да ги стимулира жителите на Скопје да користат велосипеди, распиша јавен повик за надоместување на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на градот Скопје за…